Az őszi csoportokról és egyéni lehetőségekről érdeklődjön a quirinagnes@gmail.com címenÉlmények


Nagy élményt jelentett számomra, hogy relaxált állapotban több mélyen eltemetett érzéssel találkozhattam, aminek létezéséről nem volt tudatos emlékem, de mégis nagyon kihatott a mindennapi életemre. Az alkotások közben sokszor örömteli, de többször nagyon nehéz érzelmeket éltem át. Az alkotás folyamata segített a nehéz érzelmi állapotok levezetésében és elfogadásában.

A csoportfolyamatnak köszönhetően minden alkotásomra több nézőpontból tekinthettem rá, és olykor ez nagyon felszabadító volt.

Bármi, ami a lelkünkből az alkotás pillanataiban előbukkant, annak ott helye volt térben és időben, bárhogy is nézett ki a papíron.

Amennyiben a tudatos énem nem tudott hozzáférni a meghatározó élményekkel kapcsolatos negatív érzéseimhez, segítettek a művészetterápiás alkotások, hogy kifejeződhessenek, és egyben vezettek a felismerésben.

Szeretettel ajánlom ezt az utat is annak, aki szeretné lelkének még ismeretlen vagy inkább elfeledett és eltemetett tájait bejárni és gyermeki rácsodálkozással újra felfedezni, majd az ott megtalált érzésekkel és képekkel kiengesztelődve és feltöltődve újra útnak indulni...-LucaNagyon örültem, hogy a Kapcsolatokról szóló csoportodban is benne lehettem.

Érdekes "véletlen", hogy pont ezen a kapcsolatokra nehéz időben foglalkozhattam mélyebben a kötődéseimmel/kapcsolataimmal. Sokkal tisztábban látok egyes dolgokat, nagyon sok szép felismerést, teremtést kaptam az alkotásaim és a Ti alkotásaitok által. A kötődésekben benne van az elengedés is, ezt a Ti szerető, segítő közelségetekben csodás volt meg is élni. - JuditSzámomra a foglalkozásokon való részvétel egy nagyszerű lehetőséget nyújt ahhoz, hogy jobban megismerjem önmagam. Talán kicsit többet megértettem a saját viselkedésemből és arról, hogy bizonyos helyzetekben a reakcióim nem csak a jelen pillanatot tükrözik. Sok-sok emlék van bennem melyek egy része tudatos, egy része viszont nem. Sok mindent hozok magammal a gyerekkoromból. Azon kívül vannak ösztönös viselkedési formák, melyeket feltételezhetően örököltem. Ha röviden szeretném megfogalmazni, hogy mit vártam a foglalkozásoktól és mit kaptam általuk, akkor azt mondanám, hogy a várakozás vagy elvárás helyett kíváncsiság élt bennem a kezdetekkor, a folyamat során, pedig többször volt olyan érzésem, hogy egy utazáson veszek részt, aminek vannak olyan megállói ahol még szívesen és hosszasan időznék és vannak, olyanok ahonnan gyorsan szeretnék tovább menni. Továbbá azt is megértettem, hogy ez az utazás egy életen át tart és az itt szerzett bölcsességet továbbadom az utánam jövőknek. – TündeA női kör számomra egy biztonságos hely, ahol igazán befelé figyelhetek, legmélyebb szépségeimre és hibáimra, erőimre és gyengeségeimre. Az a hely, ahol a természet változásaival együtt rezdülve minden belső elakadásom felülírható. Az a hely, ahol a mesék, a zenék, a versek segítenek abban, hogy minden érzést magaménak érezzek, hogy minden a legnagyobb rendben van, hogy a jó és a rossz érzések is az enyémek, hogy sosem késő semmit újrakezdeni. Azóta minden mesében meglátom a saját utam. Mióta lerajzoltam a mindig változó világot, azóta más szemmel nézek rá. Nemcsak csodálom, hanem a mélyére nézek, keresem benne magamat. Erőt merítek a természet erejéből. Ági fantasztikus abban, hogy minden nehézségnek meglátja a másik oldalát, hogy teljességgel jelen van, és odaadó figyelmével, szeretetével felemelni próbál, keresi a terheim erősségeit, szépségeit, különbözőségeink egységét. - EnikőA Szocioemocionális Pedagógiai Terápiáról: A VARÁZSJÁTÉKOKRÓL

Kedves Ági!


"Amióta a kislányom hozzád jár, gyönyörű rajzokkal örvendeztet meg minket. A szeretetteljes légkör, amit biztosítasz a foglalkozásokon, megnyitja a kapukat a belső világához, az érzései kifejezéséhez. Sokat változott az íráskészsége, nyitottabb is lett, amit az iskolai visszajelzések is megerősítenek."

Szép napot!

KatiBerci a foglalkozások hatására magabiztosabban használja a különböző technikákat, bátrabban áll neki az alkotásnak. Úgy láttam, hogy lelkileg is megerősödött a csoportban. A nyári táborban is nagyon jól érezte magát, nagyszerű, hogy az alkotás széles spektrumát megismertetitek a gyerekekkel.


Szeretettel,

TündeGyermekeink óvodás korukban találkoztunk először Ági nénivel. A Varázsjátékos Ági nénivel.

Lányunk rajongott a foglalkozásokért, mindkét gyermekünk elsőként jelentkezett a nyári táborba.

Szülőként engem is lenyűgöz Ági néni finom lelki nyugalma, az a békesség, ami ő maga. Lányunk rajz és fogalmazás iránti elhivatottságát bátran merem a Varázsjátékban eredeztetni, amelyben még most is bármikor nyugalmat és békét talál.

Kívánok minden gyermeknek ilyen békés és kifejezésre alkalmas foglalkozásokat, természet közeliséget. - Anita